dimecres, 30 de gener del 2013

Taller amb la il·lustradora Francesca Sara

L'Escola d'Art de Manresa, juntament amb Tantàgora Serveis Culturals, ofereixen la possibilitat de participar en el workshop de la il·lustradora francesa SARA que tindrà lloc el proper dissabte 2 de febrer, de 10 a 13h, a l'Escola d'Art.
Aquesta activitat s'emmarca dins dels actes del FLIC, Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil, un festival que durant 3 mesos es reparteix per diverses poblacions i espais culturals de tot el territori amb l'objectiu de fer arribar la literatura a tots els públics, apostant per la innovació i l’experimentació en la transmissió i promoció literària.
En el taller-conferència, l’autora parlarà sobre la seva obra, concretament sobre les seves pel·lícules, i convidarà als assistents a realitzar una il·lustració amb la seva tècnica proposant un treball sobre el llenguatge de la imatge, de com parlar sense paraules i expressar-se amb els colors i les formes. Es tracta d'una activitat oberta a tothom, però especialment adreçada a il·lustradors, dissenyadors, artistes plàstics en general, mestres, i a qualsevol persona amb inquietuds artístiques o interessada en el món de l'edició de llibre infantil.
Per a més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos a la secretaria de l'Escola d'Art (c. Infants, 2, tel. 93 872 63 69), qualsevol matí de 9 a 13h i dimarts a la tarda de 16 a 20h, o enviar-nos un correu a eart@ajmanresa.cat. El preu del taller és de 50 euros (amb un descompte del 25% per als alumnes dels Cicles Formatius de l'escola). Les places són limitades! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...