dilluns, 21 de gener del 2013

Exposició: Edgar Allan Poe

Il·lustrador: Franck Trebillac
Dissabte 19 de gener va ser l'aniversari d'Edgar Allan Poe (19 de gener de 1809 - 7 d'octubre de 1849) fou un escriptor romàntic en llengua anglesa dels Estats Units d'Amèrica. Va escriure poesia, novel·la i relats curts. Conegut sobretot pels seus relats de temes fantàstics i d'horror. És considerat el pare del conte de terror psicològic i dels relats curts del seu país. Va ser un precursor del relat detectivesc i de la literatura de ciència ficció i renovador de l'anomenada novel·la gòtica. Va exercir una gran influència en la literatura simbolista, francesa, però la seva empremta arriba molt més lluny: són deutors seus tota la literatura de fantasmes victoriana i, en major o menor mesura, autors com Kafka, Lovecraft, Borges, etc.
Font: Viquipèdia

A la biblioteca els llibres surten dels prestatges i us hem preparat una exposició amb la seva obra. Ja ho sabeu, podeu passar i agafar els llibres en préstec. 
 La Revista digital d'il·lustració Pinzellades al món dissabte li va retre un homenatge. Ens mostren un seguit de caricatures realitzades per diferents il·lustradors. Aquí teniu alguns exemples:
 Il·lustració de Cristiano Siqueira

(autor desconegut)
(autor desconegut)
 Il·lustració de Mariangela



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...