dimecres, 12 de desembre del 2012

Literatura i cinema


Aquest mes de desembre algunes obres literàries les podrem veure a la gran pantalla.


El hobbit: Un viatje inesperat. Ambientada 60 anys abans de El Senyor dels Anells, Peter Jackson ens presenta la primera de las dues parts d’aquesta adaptació cinematogràfica del llibre de J.R.R. Tolkien. L’estrena serà el 14 de desembre, coincidint amb el 75 aniversari de la publicació d’aquest clàssic de la Literatura Juvenil.






El bosc, dirigida per Óscar Aibar, està basada en un conte d'Albert Sánchez Piñol, inclòs en el seu primer libre de ficció Les edats d'or. La història, localitzada en un entorn rural de la comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent, està protagonitzada per Maria Molins, Pere Ponce, Àlex Brendemühl i Tom Sizemore. Tracta del conflicte que sorgeix quan arriben les brigades internacionals al poble on es situa l'escena, controlat per anarquistes.
"El bosc" d'Óscar Aibar (foto: ACN)
 El alucinante mundo de Norman. Film d’animació en el que trobem personatges fantàstics i de l’altre món. Correspon al segon llargmetratge desprès de: Els mons de la Coralaine, basada en l’obra homònima de Neil Gaiman. L’estrena serà el divendres 21 de desembre.


Los miserables. L'estrena a la gran pantalla d'aquesta versió del clàssic de la literatura es farà el 25 de desembre. Dirigit per Tom Hooper i amb intèrprets com ara Anne Hathaway, Hugh Jackman Russell Crowe, o Helena Bonham Carter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...