divendres, 21 de desembre del 2012

Premis

Maria Carme Roca guanya el Joaquim Ruyra 2012
 
L’escriptora Maria Carme Roca ha guanyat el Joaquim Ruyra 2012 amb Katalepsia una novel·la de terror psicològic.
El protagonista de l'obra és un noi que pateix catalèpsia, controla el desencadenament dels símptomes consumint drogues i ho utilitza com un joc. Fins que deixa de ser-ho.
El jurat ha estat format per Sebastià Alzamora, Francesc Miralles, Ricard Ruíz, Marta Luna i Olga Federico, el qual ha destacat el ritme de la novel·la i l’originalitat de l’argument.
El llibre es publicarà el 2013, coincidint amb la celebració dels 50 anys de l’editorial La Galera.


A la biblioteca podeu trobar els següents títols de l'autora:
 
Una granota reial
El faedor de mentides


No hi ha petons per a fantasmes





Amb ulls de guácharo
La temuda petjada de Kali















Dolors Garcia Cornellà guanya el 32é Premi Enric Valor
 
El Premi Enric Valor convocat per Edicions el Bullent i l'Ajuntament de Picanya, ha concedit el guardó a l’obra, Vida, obra i secrets d’Helena Mascort. El llibre explica la relació entre una escriptora i una estudiant de batxillerat que ha decidit fer el seu treball de recerca sobre l’autora i la seva obra.
Helena Mascort ens parla de llibres i de la creació literària: la inspiració i la plasmació de les idees, però també de sentiments com la solitud, els remordiments, la por, i de valors com l’esforç i la constància.
El jurat ha destacat que l’obra guardonada “mostra la importància de l’educació i la cultura per reeixir en els moments de dificultat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...