dilluns, 14 de gener del 2013

Elemental, estimat Watson

    L'any 1887 va néixer de la mà d'Artur Conan Doyle un dels detectius més famosos, excèntrics i racionals, que va tenir una gran influència en la novel·la policíaca posterior. 
    Artur Conan Doyle va aconseguir que el personatge de ficció, que residia en el número 221 Bis de Baker Street, fos percebut com una persona que realment va existir.
    Tot i el pas del temps, l’interès pel detectiu encara segueix viu, ha estat portat al cinema, novel·les, relats, còmics, dibuixos animats i sèries de televisió. L'any passat es va publicar la novel·la gràfica Sherlock Holmes y la conspiración de Barcelona. 
    Per aquest motiu, tot i arribar tard a la celebració de l'any de Sherlock Holmes. Us hem preparat una exposició a la biblioteca amb les seves obres, ara teniu l’oportunitat de conèixer i/o recordar les aventures del detectiu.


La frase Elemental, estimat Watson (Elementary, my dear Watson) que tots associem al personatge no apareix mai en els escrits de Doyle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...