divendres, 1 de febrer del 2013

Premis

Premi Ramon LLull
L'escriptora Sílvia Soler guanya el Premi de les LLetres Catalanes Ramon Llull 2013 amb la novel·la L'estiu que comença. L'obra recull els 50 anys de vida de dues persones, la Júlia Reig i l'Andreu Balard , vinculades des d'abans de néixer per l'amistat de les seves mares. 
L'estiu que comença es publicarà a Editorial Planeta el 7 de març en català i posteriorment s'editarà en castellà (Planeta) i en francès (Robert Laffont). El jurat d'aquesta 33a edició estava format per Leonello Brandolini, Cales Casajuana, Pere Gimferrer, Gemma Lienas i Emili Rosales. 
Per saber-ne més: Diari Ara


 Premi Joaquim Amat-Piniella ja té finalistes

Ja han estat seleccionades les tres obres finalistes que optaran al tretzè Premi Joaquim Amat-Piniella, destinat a reconèixer una obra publicada que se centri o reflecteixi algun dels moviments socials contemporanis.

Memòria d’uns ulls pintats, de Lluís Llach (Ed. Empúries)
Barcelona cau, de Valentí Puig (Ed. Proa)
Quan érem feliços, de Rafel Nadal (Ed. Destino) 


La cerimònia de lliurament tindrà lloc al Teatre Kursaal de Manresa coincidint amb el dia de la festa de la Llum, el 21 de febrer del 2013.

 
A la biblioteca hem destinat un espai a les obres guanyadores, d'anys anteriors, que tenim en el nostre fons.

Si encara no les heu llegit i teniu curiositat les podeu agafar en préstec.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...