dimecres, 29 de maig del 2013

Presentació de llibres

Avui a les 19h. a la Biblioteca del Casino es presenta el llibre Metalls preciosos del periodista Josep Gamell. Intervindran en l'acte els periodistes Elisabet Carnicé i Julià Peiró. El grup manresà S'Temble Bar oferirà un tast musical del seu repertori.

Descobrir la persona que sovint s’amaga darrere d’un personatge: aquesta és l’ambició d’aquest nou llibre del periodista i escriptor Josep Gamell, que en realitat en són setze, tants com protagonistes. Ens explica això: la seva vida, les anècdotes, les menudalles. Són gent que forma part de la història de Catalunya. Homes i dones interessants que dibuixen el nostre panorama tan peculiar. Ens mostra un mapa humà, rigorós i exhaustiu, que només aspira a ser una selecció, deliberadament personal, del material d’origen terrícola que es pot trobar en aquest país que ambiciona ser tantes coses. Són personatges, però també persones, una cosa que molts, sovint, obliden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...