divendres, 27 de setembre del 2013

2n concurs de relats Llegim Ciència 2013/14

El projecte de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC) organitzat per l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Vic portarà a terme el 2n concurs de relats  Llegim Ciència. 
Es proposa la lectura d'una obra literària actual relacionada amb la literatura i la ciència, adequada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO. 
Aquest any es llegirà la novel·la Katalepsis de l'escriptora Maria Carme Roca. La lectura ha de ser guiada, i a continuació han d’escriure un relat per participar al concurs de relats de Premi Llegim Ciència. Un jurat avalua els relats i se seleccionen els quatre millors, que reben un premi concedit per l’editorial del llibre. A la data d’entrega de premis, l’autor del llibre fa una ponència a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, i els estudiants guanyadors del concurs de relats poden fer la lectura del seu escrit sobre el llibre llegit.

Tota la informació la trobareu a Curs 2013/2014- 2n concurs de relats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...