dilluns, 27 de gener de 2014

La cultura popular arriba a Pinterest

La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat ha posat en marxa un arxiu fotogràfic a Pinterest, un web que emmagatzema imatges classificades per temàtiques. De moment, hi ha disponibles tres temàtiques, el Calendari de tradicions i costums, el Món de Joan Amades, i el Cicle de Nadal.

El Calendari de tradicions i costums que edita cada any Òmnium Cultural recull les celebracions festives, activitats i commemoracions representatives del país relacionades amb algun dels àmbits de la cultura popular. En aquest arxiu hi ha disponibles fins a 112 calendaris, fets entre el 2009 i el 2014. 

Nosaltres hem triat mostrar el mes de gener aquest any el calendari fa referència Als Gremis que van defensar la ciutat de Barcelona l'any 1914.El segon àmbit que podem consultar és el del Cicle de Nadal.

I el darrer arxiu que s’ofereix a Pinterest és el del Món de Joan Amades, amb 26 arxius sobre aspectes relacionats amb la figura i l’obra de l’etnòleg i folklorista català.


Es poden consultar i descarregar les fotografies en aquest enllaç.

Font: Tornaveu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada