dimecres, 11 de febrer de 2015

150 anys de la publicació d'Alícia al país de les meravelles

Aquest any es commemoren 150 anys de la publicació d'Alícia al País de les Meravelles, la popular obra de Lewis Carroll, pseudònim de Charles Lutwidge Dodgson. 

Projectes i actes especials en tot el món recorden el naixement de l'obra. A la biblioteca li hem dedicat el taulell d'informació i els alumnes de 2n d'ESO llegiran el llibre aquest trimestre. El Blog del CRAI Biblioteca de Matemàtiques  també es fa ressò dels 150 anys de la publicació. Una entrada molt recomanable.

El servei britànic de correus, Royal Mail, ha dissenyat aquests segells inspirats en els mítics personatges de l'obra. Podeu veure tota la informació al seu web Royal Mail.Kireei, cosas bellas també fa una entrada dedicada a "La Alícia de Lola Anglada"

El blog sobre biblioteca escolar y literatura infantil BIBLIOABRAZO també trobem una entrada d’”Alicia y el viaje al país de las Marvillas”.

I a la Revista d'il·lustració als llibres infantils i juvenils, Pinzellades al món ens proposa un passeig per diferents il·lustracions sobre Alícia, aquí, aquí i aquí. .

Segur que durant aquest any trobem moltes i variades activitats que celebren l'efemèride.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pufs per a la lectura

La primera publicació d'aquest curs va dedicada als nous pufs de lectura que acabem d'estrenar a la biblioteca! De moment només en s...