dijous, 2 de novembre del 2023

Concurs literari exprés per celebrar la castanyada


En motiu de les festes de Tots Sants i Halloween, el Cercle literari de Baker Street ha preparat per als cinc grups de 2n d'ESO un concurs literari exprés.
 

Durant els matins de dilluns i dimarts, l'alumnat de cada grup-classe ha anat passant per la biblioteca, on s'ha parlat de tres grans autors del gènere de terror en la literatura. Seguidament, s'han organitzat grups de 4 persones. 

Tres ruletes han estat les encarregades de decidir quin personatge, espai i element terrorífic haurien de ser els ingredients comuns per a la creació del microrelat que els alumnes han hagut d'escriure en 15-20 minuts.
 

Seguidament, cada grup ha llegit la seva història davant de tothom i, per acabar, cadascú ha votat individualment l'obra que més li ha agradat.
 

El resultat d'aquesta activitat són 5 escrits finalistes, un per cada grup-classe, que passaran a ser votats pels membres del Cercle literari de Baker Street. Només un serà el guanyador final, però tothom ha pogut gaudir d'una sessió d'escriptura creativa contrarellotge!

 



 





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La biblioteca s’adhereix al projecte de l’Ajuntament de Manresa «Comerç Just»

                 A partir d'avui, i fins al 29 de Maig podeu venir a la biblioteca i trobareu el "Racó de Lectura"  COMERÇ JUS...