dijous, 11 d’abril del 2013

Formació d'usuaris a la biblioteca

Il·lustració de Rafael López
Avui la biblioteca de l'institut ha iniciat la primera jornada  de presentació i formació d'usuaris adreçada als alumnes de 1r d'ESO. Enguany s'ha realitzat amb una mica de retard i molts dels alumnes ja han utilitzat el servei durant el curs. 
Hem donat la benvinguda a tot l'alumnat i les bibliotecàries ens hem presentat, aquests dies tenim amb nosaltres una alumna de pràctiques del Màster de Biblioteques Escolars i Promoció de la Lectura. 
S'ha explicat tot allò que cal saber sobre el funcionament de la biblioteca (usuaris, horari, què hi trobem, què podem fer -serveis-, i què no. 
Hem revelat un dels nostres secrets  "un lloc per a cada llibre i cada llibre al seu lloc".  Tot seguit hem comentat com està organitzada la biblioteca i la localització de les diferents matèries (CDU). Hem après a fer servir el catàleg i a localitzar després el document a la prestatgeria. 
Mentre uns alumnes realitzaven cerques al catàleg els altres dissenyaven un punt de llibre utilitzant un pseudònim per indicar l'autoria. 

L'activitat ha anat molt bé i mireu quines meravelles ens han deixat els alumnes. 










                                                                             

                                      










Tots aquests punts de llibre participaran en el concurs.

I Esperem rebre'n molts més !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bases XI Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024

Les estàveu esperant i i ja són aquí! 🥳   Us presentem les bases del XI Concurs de punts de Llibre de Sant Jordi que organitza el Cercle l...